İncele
İncele
Site Logo

İletişime Geç

shape shape

Brothers and Partners “WORK LIFE” Dergisinin 2025/2. Sayısı Yayımlandı

Brothers and Partners olarak her üç ayda bir yayımladığımız, İş ve Sosyal Güvenlik alanında yaşanan gelişmeleri mercek altına aldığımız, zengin içeriklerimizle ilginizi çekecek konulara değinirken, kapsamlı analizlerimizle farklı perspektifler kazanmanıza katkı sağlayacak WORK LIFE dergimizin yeni yıldaki ikinci sayısı ile karşınızda olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu sayı ile yapay zekanın iş dünyasına entegre olma sürecini, İK fonksiyonlarında önemli rolünün olduğunu ve iş süreçlerinin yapay zekayla beraber yeni formlara büründüğünü tüm detaylarıyla işlemeye çalıştık.

WORK LIFE dergimizin 2025/2. sayısında yer alan içeriklerin İş ve Sosyal Güvenlik alanındaki önemli konulara ışık tutacağına inanıyor, güncel gelişmeleri detaylı bir bakış açısıyla ele alarak yeni perspektifler kazandırmayı hedefliyoruz.

Keyifli Okumalar…


Shape